Le migliori ricette della cucina ceca

Autor: Harald Salfellner
ISBN: 9788072532513
Typ: hardback
Počet stran: 80
Vydavatel: Vitalis
Rok vydání: 2012
Hodnocení:
3006 hodnocení
Dodací lhůta: skladem (ihned expedujeme)
Naše cena: 170,- Kč
Sleva: 15%
Běžná cena: 200,- Kč
Le migliori ricette della cucina ceca
  • Popis

E ancora oggi, come ai tempi degli imperatori, ci si reca nella Repubblica Ceca per assaporarne le ottime specialita, `siano esse le delicate prelibatezze dei rinomati centri termali di Karlsbad, Marienbad e Franzensbad, o le robuste pietanze campagnole, servite in caratteristiche seodelle, dei Monti dei Giganti (Krkonoše) e della Selva Boema (Šumava). In questo piccolo libro sono raccolte le migliori ricette d'altri tempi e di oggi, presentate in modo da poter essere facilmente preparate in ogni eucina moderna. Vi auguriamo una buona riuscita e buon appetito, o, come si dice da queste parti: "Dobrou chuť".

Stejně jako před dávnými časy, za dob císařů, přijíždějí i dnes turisté do České republiky, aby okusili chutné speciality, jako jsou třeba jemné delikatesy ze světově proslulých lázní Karlových Varů, Mariánských a Františkových Lázní, nebo vydatné polévky z Krkonoš a Šumavy. Nejlepší recepty všech dob až do současnosti jsou soustředěny v této malé knížce a prezentovány tak, aby se jejich příprava stala v každé moderní kuchyni radostí a potěšením.