Le migliori ricette della cucina ceca
| Autor: | Harald Salfellner |
| ISBN: | 9788072532513 |
| Typ: | hardback |
| Počet stran: | 80 |
| Vydavatel: | Vitalis |
| Rok vydání: | 2012 |
| Hodnocení: | 4048 hodnocení |
| Dodací lhůta: | skladem (ihned expedujeme) |
| Naše cena: | 170,- Kč |
| Sleva: | 15% |
| Běžná cena: | 200,- Kč |
- Popis
E ancora oggi, come ai tempi degli imperatori, ci si reca nella Repubblica Ceca per assaporarne le ottime specialita, `siano esse le delicate prelibatezze dei rinomati centri termali di Karlsbad, Marienbad e Franzensbad, o le robuste pietanze campagnole, servite in caratteristiche seodelle, dei Monti dei Giganti (Krkonoše) e della Selva Boema (Šumava). In questo piccolo libro sono raccolte le migliori ricette d'altri tempi e di oggi, presentate in modo da poter essere facilmente preparate in ogni eucina moderna. Vi auguriamo una buona riuscita e buon appetito, o, come si dice da queste parti: "Dobrou chuť".
Stejně jako před dávnými časy, za dob císařů, přijíždějí i dnes turisté do České republiky, aby okusili chutné speciality, jako jsou třeba jemné delikatesy ze světově proslulých lázní Karlových Varů, Mariánských a Františkových Lázní, nebo vydatné polévky z Krkonoš a Šumavy. Nejlepší recepty všech dob až do současnosti jsou soustředěny v této malé knížce a prezentovány tak, aby se jejich příprava stala v každé moderní kuchyni radostí a potěšením.
